Dj Vu iT revival Update: dj Jean en Marcello komen!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zoals al eerder bekend is gemaakt zal op zondag 12 juni in Happy Dayzz te Culemborg de iT revival plaatsvinden met djs E-Graig, Albert en Stephen en Mark van Dale. Maar de gastheren van Dj Vu, de djs Bas&Ram hebben nog meer verrassingen voor jullie in petto. Een iT revival is natuurlijk niet compleet zonder de allereerste iT dj Marcello en zijn opvolger, de wereldberoemde dj Jean.

Beiden hebben in hun drukke schedule toch nog tijd gevonden om naar deze iT revival te komen en daar zijn we heel erg blij mee. Dj Jean en Marcello zullen bij deze iT revival de puntjes op de i zetten, zoals alleen zij dat kunnen met hun plaatjes uit die bewogen vervlogen hoogtijdagen van de iT. Jean zal in de grote zaal acte de prsence geven en Marcello duikt samen met Mark van Dale de 2e zaal in, die deze zondag ook geopend zal zijn. Zo is het plaatje helemaal compleet, super toch?!

Op deze editie van Dj Vu zal de Happy Dayzz omgetoverd zijn tot een eigentijdse replica van de discotheek iT. Op deze zondag zullen niet alleen de mooiste en geilste plaatjes voorbijkomen, maar ook de beruchte gogo-dansers, travestieten en andere acts die zo kenmerkend waren voor deze periode zullen hier opnieuw de revue passeren. Ook de zalen zelf zullen een hele metamorfose hebben ondergaan met bijpassende entourage en attributen. Jullie zullen ogen en oren te kort komen bij deze spectaculaire aflevering van Dj Vu. Een aflevering die jullie voor geen goud mogen missen, dus noteer maar meteen in je agenda, de datum van deze vette iT revival! En als Jean en Marcello in hun overvolle agendas nog een plekje hebben kunnen vinden, omdat zij er pers ook zelf bij wilden zijn, dan kunnen wij dat toch zeker ook?!

We verheugen ons er nu al op om samen met jullie dit extravagante feest te gaan vieren. Om te aanschouwen hoe inventief jullie weer zijn geweest met jullie uitgaanscreaties en hoe jullie uit je dak zullen gaan bij de eerste bekende klanken van weleer. We zien er nu al naar uit om al die top djs uit die tijd te horen en te zien draaien. Te zien hoe zij de zaal, en jullie erbij, weer helemaal op zijn kop gaan zetten. We weten nu al zeker dat dit feestje er ntje voor in de boeken zal gaan worden, ntje waar nog lang over nagepraat zal worden, ntje die in de herinneringen van het party-minnend publiek zal blijven leven. En iedereen die de dance scene een warm hart toe draagt zal de roots van deze scene willen eren en herkennen in deze iT revival. En zo zullen wij met zijn allen deze mooie memorie aan deze beruchte discotheek iT en zijn bevlogen oprichter Manfred de Langer, levend houden. Dat hebben ze beide verdiend.

We gaan er een bijzonder sprankelend feest van maken met zijn allen, want this is iT! En voor de travestieten onder ons nog een goed bericht, voor jullie is er deze speciale zondag gratis entr!

Zondag 12 juni15.00- 22.00 uur Happy Dayzz Beesdseweg 1a Culemborg age 21+ entree 10 euro

Area 1: E-Graig, Albert, Stephen, Bas&Ram en Jean
Area 2: Mark van Dale en Marcello

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws