Tranceparance met Dazzle en Ocean

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Trancemuziek van het hoogste niveau, die zowel afwisselend als puur is, moet ervoor zorgen dat zowel de echte tranceliefhebber als het reguliere publiek een onvergetelijke avond wordt bezorgd.

Geen entreeprijs, een hoge kwaliteit geluidsysteem en twee djs die je de rillingen over het lijf bezorgen. Het zijn de hoofdingredinten voor zaterdag 4 juni, wanneer discotheek The Livingroom in Oosterhout in het teken van trance staat. Discotheek The Livingroom is nog een vrij jonge locatie in Oosterhout, maar weet nu al uitgaanspubliek uit heel de regio naar zich toe te trekken. Het hele jaar door staan er diverse evenementen op het programma, maar ook de reguliere avonden hebben een continue bezetting van bekende en talentvolle djs.

Er is voor ieder wat wils in The Living, doordat de djs en de muziek speciaal geselecteerd worden op wat het uitgaanspubliek wil. Randy Katana en Lacroix hebben al achter de draaitafels gestaan in The Livingroom en binnenkort volgen ook onder andere Benjamin Bates en Rank 1. De agenda van The Livingroom laat zien dat Tranceparance deze zomer meerdere malen terug zal komen. Tranceparance is een concept dat groeit en aan iedereen wil laten zien hoe gezellig en sfeervol de zaterdagavond in The Livingroom is.

Dj Ocean is inmiddels al lang geen onbekende meer in de regio en heeft dan ook al op diverse feesten gedraaid. Hij wordt bestempeld als een trance dj met veel talent en dat laat hij dan ook bij ieder optreden weer zien. Je hoort steeds vaker dat het publiek in Nederland veel gewend en minder snel tevreden is over het optreden van grote djs. Persoonlijk wil ik dat nooit meemaken en daarom geef ik altijd mr dan honderd procent. Op een of andere manier straal je dat dan ook uit naar het publiek en voor je het weet dragen ze je op armen.

Dazzle heeft zijn talenten al over de hele wereld vertoond. De boekingen die alleen al weer voor dit jaar gepland staan geven aan hoe gewild deze dj op dit moment is. Toch zijn het niet alleen de allergrootste feesten die het de moeite waard maken, aldus Dazzle. Af en toe wil ik graag tijd vrijmaken om, samen met andere talentvolle djs, te draaien op locaties waar het contact met het publiek heel dicht is door de wat kleinere omvang van het feest of de venue. Dat persoonlijke contact zorgt ervoor dat mijn muziek heel goed overkomt, wat als gevolg heeft dat het publiek in extase kan raken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws