Girls Love Djs Watskeburt op het strand

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met de hele GLDJS staff, onze residents, een lijst aan genodigde djs en de gehele GLDJs achterban zullen we een knalfeest op Republiek Bloemendaal neerzetten. Met leuke mensen, lekker eten, Coole DJs, een speciale acts en een stijlvolle strandtent en de nodige dosis humor zullen de hoofd ingredinten zijn van dit event.

Girls Love Djs heeft een lange line-up aan Djs verzameld die, in ruil voor een middagje eten en drinken, hun favoriete platen ten gehore zullen brengen. De muziekstijlen zijn grenzeloos: van house tot rock & roll, van hiphop tot classics, van techno naar chansons en weer terug. De Republiek gaat Los!!!!!! met Girls Love Djs 28 Mei
Deze keer op het programma Djs: Rogor en Marcus, Raymundo, La Ona, Hitmeister D, Philip Young, en uiteraard Girls Love Djs residents Rubywax, Mr.Speak, The Flexican en Missinglinks. Verwacht niks; krijg alles!

Girls Love Djs is all about: fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Het concept zit als volgt in elkaar: iedere Dj draait zijn of haar eigen lievelings dansplaten. Alles onder het mom van: verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat! In korte sets van ongeveer 45 minuten, laten zij horen welke platen hen genspireerd hebben, aan welke platen zij mooie herinneringen koesteren en welke platen zij simpelweg te vet vinden om niet te draaien!
Verder zijn de locatie, de mensen, de sfeer, het eten en drinken en uiteraard de DJs de reden dat GLDJs keer op keer een succes is.
Republiek Bloemendaal is reeds verbouwt en 28 Mei is een perfecte dag om kijkje te nemen,

In geval van regen niet getreurd, er kunnen 500 man in de club naar binnen.

Girls Love Djs: Watskeburt op het strand editie
Republiek Bloemendaal

Zaterdag 28 Mei 2005
Entree: Free
Tijden: 16H00 Till 24H00

Lineup:
The Flexican, MR Speak, Rubywax en Missinglinks, Rogor en Marcus, Raymundo, La Ona, Hitmeister D, Philip Young
www.Girlslovedjs.com
www.republiek.tv

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws