Warm Up Clup @ Zin

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het basisdoel van de warming up is de spieren voorbereiden op de arbeid die komen gaat. De temperatuur in de spieren ligt gemiddeld 2 graden onder die van de rest van het lichaam. De lichaamstemperatuur wordt op een bepaald aantal graden gehouden, omdat bij deze temperatuur het lichaam (zoals de lichaamsenzymen) optimaal werkt. Het is dus niet meer dan logisch dat ook de spieren deze temperatuur moeten bereiken om optimaal te kunnen presteren. Als je gaat dansen met koude spieren, bestaat de kans dat je de spieren uit elkaar trekt en kapot scheurt. Met andere woorden: je moet nooit dansen zonder een degelijke warming up. Naast de lichamelijke aspecten van de warming up, kun je je ook geestelijk voorbereiden op de training die je gaat volgen.

Helaas laten de meeste Rotterdammers dit aan zich voorbijgaan en gaan zij ieder weekend dansen zonder degelijke warming up. In samenwerking met verschillende partijen is besloten om hier actie tegen te ondernemen onder de naam Warm Up Clup. Er is gezocht naar een passende locatie in het centrum van het centrum van Rotterdam en deze is gevonden. Na hevig onderhandelen bleken horecatijgers Danny en Alain er Zin in te hebben en dus is voortaan de warming up van het weekend op donderdag in Zin, dat leuke zaakje op de hoek van de Lijnbaan en de Kruiskade.

Iedere donderdagavond vanaf 10 uur is Reece of David Wagemaker verantwoordelijk voor de Warm Up. De Clup wordt wekelijks uitgebreid met gast deejays en acts om het lekker spannend te houden. Warme house tijdens de Warm Up Clup, van dr Kucho tot Tiefschwarz en weer terug.

Wil jij op donderdag opgewarmd worden met house en ook nog eens kans lopen om verrast te worden met coole gadgets en vrijkaartjes voor andere leuke feesten? Kom dan op 3 februari tijdens de opening en alle daaropvolgende weken langs tussen 22:00 en 02:00 uur. De entree is gratis en de muziek is lekker!

In verband met het hoge aantal genodigden en het samenvallen met het Filmfestival adviseert de organisatie om tijdens de opening op 3 februari vroeg te komen om teleurstelling te voorkomen.

Warm Up Clup
Donderdag 3 februari 2005
22:00-02:00 uur
ZIN, Rotterdam
Line up: Reece & David Wagemaker
Entree: vrij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws