Mono is terug van weggeweest (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Mono is terug van weggeweest. Na de sluiting van de Mazzo was het even stil rond het maandelijkse minimalfeest. De vorige editie was dan ook een flinke veldslag. De onvergetelijke ode van de Wighnomy Brothers aan 's Neerlands oudste technoclub staat nog in ieders geheugen gegrift. Maar nu de gemederen zijn bedaard, de kachel is aangemaakt en de eerste Kerstbomen worden opgetuigd, is de tijd rijp voor weer een ouderwetse get-together.

Op 17 december vindt in de Melkweg een nieuwe Mono plaats, met in de Oude Zaal niemand minder dan Phase2. Deze oude rot in het vak stond 15 jaar geleden aan de wieg van Frankfurt's toonaangevende Groove Magazine. Onder zijn muzikale directie is het blad van een ondergronds a4-tje uitgegroeid tot een internationale autoriteit op het gebied van al wat electronisch, dansbaar en cutting edge is. De crew kent hem als resident van Sonnemondsterne, waar hij twee jaar geleden een indrukwekkende prestatie leverde door te openen voor Villalobos en hem nagenoeg weg te draaien. Vanavond maakt Phase2 zijn Nederlandse debuut.

Resident Aron Friedman, ook wel bekend van Traffic, draait zijn eigen mix van house, techno en minimal. Met zijn sound heeft hij al menige dansvloer in vervoering gebracht en ook voor vanavond staat er een topset in de planning. Resident Bart Skils, een der stamvaders van de Amsterdamse minimalscene en drijvende kracht achter feesten als Voltt en Traffic, zal laten zien waarom hij ook weer de meest gevraagde technodeejay van Nederland is.


Mono in de Oude Zaal van de Melkweg...

Het Melkwegcaf biedt plaats aan Looserclub, waar huisloosers Wip Wap Werner en San Proper de bezoeker voorzien van een vrolijke muzikale noot. Niets is hen te gek, want, zoals het gezegde gaat: 'Everybody's a winner at Looserclub!'

Reden genoeg om op 17 december naar de Melkweg te togen voor een avondje ongegeneerde winterpret!

MONO
Vrijdag 17 December
23.00-05.00
@ Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam
Prijs: 10,-euro

Oude Zaal:
Phase2
Bart Skils
Aron Friedman

Looser Caf:
Wip Wap Werner vs.
San Proper


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws