Haarlem Fridays vernieuwd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Haarlem Fridays is back! Club Delirium is na een lange verbouwing eindelijk gereed. De DJ booth is verplaatst, het geluid is verbeterd en kan een stuk harder, de zaal ziet er strakker uit, en de wcs zijn ook geheel gemoderniseerd.

Ook de programmering van Haarlem Fridays is grotendeels vernieuwd. De eerste vrijdag van de maand, Technation, is bestemd voor resident Steve Mulder, die met wisselende guest DJs de beste funky techhouse en techno zal laten horen. De tweede vrijdag van de maand vindt weer het populaire Retronics plaats, oftewel het beste uit de jaren 70, 80 en 90 met Dadave & Major Tom. De derde en vierde vrijdag van de maand zullen in het teken van zomerse groovy house en club staan. Bekende DJs zoals Laidback Luke zullen op deze Sunstacia avonden afwisselen met bekende Haarlemse DJs en de residents. En het mooiste is nog, de entree is meestal gratis!

Vrijdag 19 november is alvast een mooie gelegenheid om Club Delirium te bezoeken. De residents DaDave & Major Tom (bekend van de beruchte HBS Thee Dansants) zullen op deze speciale 90s editie van Retronics iedereen op de dansvloer houden! Denk aan 2 Unlimited, de Vengaboys, Partyanimals, Shaggy en meer van die klappers die je even terug in de tijd brengen!

Check de vernieuwde website www.haarlemfridays.com voor meer informatie.

Haarlem Fridays | elke vrijdag @ Club Delirium | gratis entree | drankmunten 1,25 | 23.00-0500 | 18+ | Smedestraat 31 Haarlem

De agenda voor de komende tijd:

Vrij. 19 nov. Retronics 90s editie: Dadave & Major Tom (HBS Thee Dansant)

Vrij. 26 nov. Sunstacia: Jur-G, Da Vinci (Reborn), Spliph (Reborn/Kaboom!)

Vrij. 3 dec. Technation: Steve Mulder (resident), Tony Flexx (DJ Club Lichtfabriek), Robbie (resident)

Vrij. 10 dec. Sunstacia: Sven (Stalker/Lichtfabriek), Miss Nine (www.miss-nine.com), Dark Freaky (resident)

Vrij. 17 dec. Retronics 80s editie: Dadave & Major Tom (HBS Thee Dansant)

Vrij. 24 dec. Sunstacia: 3 resident DJs back 2 back

Vrij. 31 dec. SURPRISE PARTY

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws