Mazzo neemt deze week afscheid

Partyscene Redactie | 22 september 2004
headlinesEen aantal Mazzo oprichters van het eerste uur, Michiel Romeyn, Michiel van den Bergh, Eric Breuker en Fred Veldkamp, organiseren woensdag 22 september vanaf 21:00 uur een afscheidsavond, bedoeld voor degenen die de eerste jaren frequente bezoekers van Mazzo waren. Op deze avond zal een DVD worden opgenomen waarvan de inhoud bepaald wordt door de bezoekers. Dus er is een podium om op te treden, hou anekdotes paraat en neem materiaal mee dat herinneringen op roept.

De drie donderdagconcepten van Mazzo nemen gezamenlijk afscheid van hun thuisclub. Zowel Carte Blanche, Aftersun als Stiekem hebben het afgelopen jaar een stevige basis opgebouwd waarvan vandaag afscheid wordt genomen. Kom naar de laatste donderdagavond in Mazzo. Studenten profiteren van de speciale aanbieding.

Aan dj’s Roog, Erick E. en Hoes Jr. de eer om de allerlaatste vrijdag in Mazzo muzikaal in te vullen. Op ‘Final Friday’ verschijnt het trio achter de draaitafels met een set vol gedenkwaardige beats, tracks vol sentiment en andere feestelijke tunes. De heren kennende zal het funky, fresh en groovy worden.

Dan is het zaterdag tijd voor de ‘Closing Night’ van Mazzo. Deze afsluitingsavond betekent het officiële einde van Mazzo en zet op feestelijke wijze een dikke streep onder de lange geschiedenis van een van Amsterdam’s meest vooraanstaande clubs. Relaties bloeiden hier op, harten werden gebroken, muzieksmaken geprikkeld, modestijlen raakten in zwang, drank werd gedronken, soms was de dansvloer leeg en dan weer vol en werd er veel, heel veel gedanst.

Mazzo’s ‘Closing Party’ staat in het teken van "Earth vs Mazzo". Naast Per en resident Rene Vidal komt een fikse rits dj’s opdagen die stuk voor stuk op een verrassende manier afscheid zullen nemen van hun club. Wie is nog een verrassing. Kom vroeg want de rij voor de deur zal even legendarisch zijn als de avond zelf. Natuurlijk gaat Mazzo tijdens de closing night langer door dan normaal. Maar het blijft onontkoombaar: ergens zal in de vroege zondagochtend de laatste beat klinken, het zaallicht aanfloepen en dan is het echt voorbij.

WED.22:MAZZO - "Laatste kans" terug naar vroeger !!
DJ's: Zjimmy en Oscar
vanaf 21:00

THU.23: "Carte blanche, After Sun en Stiekem"
DJ’s Reece, Dekky, Nesta, en guests
23:00-04:00 studenten € 7,50 anders € 10,=

FRI.24: "Final Friday"
DJ’s Roog, Erick E, Hoes Junior
23.00-05.00 € 10,-

SAT.25: "Earth vs Mazzo" (Closing Night !!!) DJ’s Per, Rene Vidal, + 3x???(UK),2x??(USA),5x?????(NL). you know we go out in style !!! 23.00-??.?? XXLONG € 15,00 (No Presale !!)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws