t Gezellige oldskoolfeest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nog een aantal slapeloze, spannende nachtjes voor mister Steve Sweet en dan is het eindelijk zover: Zijn verjaardagsweekend gaat beginnen! In Utrecht zijn de voorbereidingen al in volle gang en wordt de laatste hand gelegd aan het kado voor de birthdayboy.

En hier komen ook onze bezoekers in beeld. We hebben namelijk een ludieke actie hiervoor bedacht: In de buurt van de entree staat een grote spaarpot waar iedereen zijn donatie in kan doen. Als je een donatie hebt gedaan dan heb je de mogelijkheid om de verjaardagskaart te ondertekenen die Steve samen met zijn kado ontvangt.

Zo kunnen we het kado met trots presenteren van alle gezellige bezoekers!
Het geld wat, hopelijk, overblijft nadat het kado is betaald, zal volledig gedoneerd worden aan een website die het geld goed kan gebruiken voor uitbreiding: Partyflock.
De spaarpot gaat dus alleen maar op aan goede doelen en niet aan de organisatie zelf.

De draaitijden zijn inmiddels ook bekend:

22.00-00.00 uur: Thanoz vs LD

00.00-03.00 uur: Darkraver*
03.00-05.00 uur: Rob & MC Joe

* Als meneer te emotioneel is na ons kado dan zorgen we voor goede vervanging.

Via onze website gaat de kaartverkoop enorm snel. Midtown Utrecht heeft nog een aantal kaarten maar wees er in ieder geval vroeg bij, vrijdag 10 september, als je nog geen kaarten hebt want het zou zonde zijn om dit verjaardagsfeestje te missen. Er is namelijk een max capaciteit van 500 bezoekers.

Zoals we al eerder aangaven: De Inhof is gesloten en hier zal dus niets plaatsvinden.
Danscafe Next, op de Mariaplaats-Utrecht, is de locatie voor het verjaardagsfeestje! Zie www.oldskoolfeest.nl voor meer info en tot 10 september met veel feestvreugde!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws