Everybody: Sander Kleinenbergs cd-release

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is niet de eerste keer dat Sander Kleinenberg zn kunsten verleent aan een nieuwe cd van zijn party serie Everybody. Vorig jaar december stond Everybody voor het eerst in het teken van een Everybody cd release. Toen ging het om Everybody, its a Renaissance en op vrijdag 24 september draait het om de lancering van zn kersverse cd This is Everybody Too! in club Panama. De cd zelf is vanaf 27 september verkrijgbaar

Sander Kleinenberg is een van Nederlands meest succesvolle djs. In binnen- en buitenland trekt hij volle zalen met zijn typische gloedvolle sound die zowel overweldigend als intiem is. Sander Kleinenberg is als dj n producer, een van de snelst stijgende sterren in het dance-circuit. Na enkele jaren van relatieve anonimiteit schiet zijn populariteit omhoog als zijn sound vanaf 98 doorbreekt in Engeland. Het levert hem een Dancestar Award op voor een remix van Justin Timberlakes Rock your Body en een nominatie voor de vorige Everybody dubbelaar.

Naast Sander Kleinenberg draait tijdens dit nieuwe Everybody evenement ook het Engelse duo Stanton Warriors. Mark Yardley en Dominic B vormen samen de Stanton Warriors, die bekend zijn geworden met hun eclectische stijl waarin underground house, hip hop, electro en funk zijn samengesmolten tot wat het best als de Stanton Sound kan worden omschreven. Naast begenadigde djs zijn de twee ook veelgevraagde remixers met opdrachtgevers als Basement Jaxx, Missy Elliot en Jocelyn Brown.

Sander Kleinenberg zal in zaal 1 van de club een marathon set draaien die maar liefst vijf uur zal duren!In de tweede zaal van Panama zullen de Stanton Warriors de muzikale invulling verzorgen.

Kaarten zullen in de voorverkoop 15 euro gaan kosten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws