Win kaarten voor de Mysteryland afterparty

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na Mysteryland, de officieuze afsluiter van het festivalseizoen, vindt in de Powerzone de officile afterparty van dit festival plaats. Het wordt een gedenkwaardige avond want ID&T Radio presents: Paul Van Dyk! De Duitse meister komt op 21 augustus naar Amsterdam voor een 3-uurs set.
Bezoekers van Mysteryland hebben helemaal geen reden om de afterparty te missen. Zij betalen, op vertoon van hun Mysteryland entree ticket, namelijk maar 13 euro in plaats van 17 euro aan de kassa van de Powerzone.

Het spande er afgelopen jaar nog om wie nou uiteindelijk de eerste positie in de DJ Mag top 100 binnen zou slepen. Paul van Dyk (#2) werd minstens even vaak getipt als de uiteindelijke winnaar Tisto. Zaterdag 21 augustus staat deze Duitse top dj in de Amsterdamse Powerzone tijdens de officile Mysteryland afterparty. Tijdens ID&T Radio presents: Paul Van Dyk neemt hij maar liefst drie uur plaats achter de draaitafels.

Naast Paul van Dyk treedt ook Stef Vrolijk&16 Bit Lolitas op. Stef vormt samen met maatje Sander Kleinenberg de partyoutfit Everybody met wie hij inmiddels een succesvolle serie feesten op diverse locaties heeft gegeven. Een registratie van deze avond wordt uitgezonden via ID&T Radio.

Wil je misschien helemaal gratis naar deze after? Dat kan ook! Surf snel naar Give Aways en maak kans op n van de gastenlijstplekken die wij weggeven...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws