Dancelinx 19 mei 3 year anniversary

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

5 zalen met 5 verschillende dancestromingen en louter top DJ's! Allen verzameld onder een dak ter gelegenheid van het 3 jarig bestaan van danceportal www.dancelinx.com! Een mini festival maar dan indoor in de Lexion Venue op woensdag 19 mei a.s .. Niet schrikken wat betreft die woensdagavond! De volgende dag is het Hemelvaartsdag en dan is het grootste gedeelte van Nederland lekker vrij!

Tevens willen we via dit persbericht duidelijk maken dat dit een avond is waar iedereen welkom is en niet alleen dancelinx members! Het feest is dus voor iedereen toegankelijk!!


Dancelinx.com heeft kosten nog moeite gespaard om een bijzondere, spectaculaire line up samen te stellen waarbij het belangrijkste motto was: voor (bijna) elke danceliefhebber wat wils!

Wat te denken van de Main Arena van Lexion Venue waar achtereenvolgens Amtrak, Benjamin Bates, Montana & internationale topper Marco V. geprogrammeerd staan!! Niemand minder dan Mc Marxman zorgt voor de vocale omlijsting.

Room 2 zal gehost worden door Concept Bookings met niemand minder dan Danny D, Fausto en JP. Hierdoor ontstaat als het ware een mini HQ in deze zaal. De 3 heren zullen worden bijgestaan door MC Da Silva. Kortom, Hardhouse met hoofdletters!

Room 3 wordt verzorgd door Black Hole Recordings. Deze platenmaatschappij, bekend van uiteraard DJ Tiesto zal deze avond de sound laten horen waar zij voor staat: kwalitatief hoogstaande trance! Afgevaardigden van Black Hole Recordings zijn Cor Fijneman, Mark Norman en Ton T.B. Zij worden in deze zaal bijgestaan door de man die sneller praat dan zijn schaduw, MC Gunner.

Room 4 van Lexion Venue zal worden gehost door FRSHDJS.com. In deze zaal zullen Da Huge (Nu Skool Breakz), Jaimy Fanatic (Dirty 'n Funky Techhouse) & Mark Green (techtrance) achter de draaitafels plaatsvinden en gezien de verschil in stromingen beloofd dat zeker een boeiende zaal te worden! Deze zaal wordt de hele avond gehosted door MC Larry Cook.

Last, maar zeker niet least is er de DANCELINX-DJ-MEMBER-ROOM, oftewel een zaal speciaal met DJ's die member zijn van Dancelinx.com. Door middel van dit feest krijgen ze de mogelijkheid om bij een breder publiek bekend te worden. Reken maar dat na deze 19e mei een hoop mensen zullen weten wie JD, DJ Energy & DJ Franky P. zijn!

Tevens start van maandag 10 t/m vrijdag 15 mei een waanzinnige actie waarbij een groep van 10 personen een SUPER VIP treatment kunnen winnen inclusief limousine vervoer en de hele avond gratis drank! Als dat geen Super VIP is?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws