Factor presents The day after Tomorrow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zondag 9 mei zal de tweede editie van het wekelijkse evenement Factor op het Scheveningse strand in het teken staan van een spontane samenwerking tussen Factor en de techno-organisatie Tomorrow (www.tomorrow.nu), dat de nacht daarvoor in de Hemkade in Zaandam plaatsvindt. Bij Strandpaviljoen Billabong Beach te Scheveningen (www.billabongbeach.nl) zullen van 12.00 uur s middags tot 01.30 s nachts de lieflijke house, techhouse en technoklanken over het strand waaien, gebracht door een excellente line-up bestaande uit de residenten van Tomorrow en Factor. Het tijdschema van The day after Tomorrow zal in elk geval voorafgaand aan het weekend van 8 en 9 mei bekend worden gemaakt met daar wellicht nog een internationale technoverrassing aan toegevoegd.

De volgende DJs zullen acte de presence geven:

K.Cee, Dan E*, Phonopunk, Orchid, Warren Fellow, Francesco Pico en Maximo Gomez + VERY SPECIAL INTERNATIONAL MYSTERY TECHNO GUEST(S?)!

Factor presents The day after Tomorrow is vrij toegankelijk voor iedereen, er is dus geen kaartverkoop en iedereen met het muzikale hart op de juiste plaats is welkom.

Factor is een initiatief van de website Phono.nl in samenwerking met Xenon Productions en Billabongbeach. Bij slecht weer zullen er tenten zijn en zal het buitenterras verwarmd worden met vuurkorven.

Route
Strandpaviljoen Billabongbeach
Strandweg 63
Noorderstrand Scheveningen

Openbaar vervoer
Via Station Hollands Spoor: HTM tramlijn 1 richting Scheveningen-Noorderstrand volgen tot eindhalte.

Via Station Den Haag CS: HTM tramlijn 9 of buslijn 22 richting Scheveningen-Noorderstrand volgen tot eindhalte.

Kijk voor actuele informatie en haltetijden op de website van de HTM: www.htm.net.

Te voet vanaf het HTM eindpunt Scheveningen Noorderstrand
Als u globaal gezien met uw rug naar het Kurhaus staat loopt u rechtdoor, richting slagboom van het parkeerterrein. U bevindt zich nu op het Zwarte Pad. Loop naar boven en neem vervolgens als u de betaalautomaat bent gepasseerd het eerstvolgende pad naar beneden richting strand. Als u op het strand bent slaat u rechtsaf en loopt u via de boardwalk richting Billabong Beach.

Auto
Vanaf Amsterdam (en Schiphol) kunt u via de A4 en A44 naar Den Haag en Scheveningen rijden. U komt Den Haag binnen over de Utrechtsebaan. Deze rijdt u uit en aan het einde bij de T-splitsing rechtsaf (bij verkeerslichten) richting Wassenaar. Bij het eerste kruispunt linksaf, richting Scheveningen. U rijdt via de Van Alkemadelaan en Zwolsestraat tot aan het kruispunt met de Gevers Deynootweg en gaat (bij verkeerslichten) rechtsaf. Rij vervolgens de Gevers Deynootweg helemaal uit tot u bij het eindpunt van de bussen en trams bent. U kijkt nu recht tegen het 'Zwarte Pad' aan waar u het beste uw auto kunt parkeren.

Parkeren
U kunt parkeren op het "Zwarte Pad" aan het eind van de Gevers Deynootweg. Er zijn 415 plaatsen die 7 dagen per week 24 uur per dag open zijn. De kosten bedragen 1,40 per uur. Een dagkaart kost 9,10.



*Vanwege het feit dat dj Dan E gewond is geraakt bij een ongeval is zijn komst op dit moment onzeker: hou Phono in de gaten voor het laatste nieuws hierover. Voor meer informatie over zijn ongeluk klik >>>hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws