Welkom op Phono!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het heeft ons veel bloed, zweet en tranen gekost maar het is ons dan toch gelukt: met gepaste trots heten we je vanaf vandaag welkom op Phono!

Het werd tijd voor iets nieuws, het werd tijd voor verandering: Phono is het resultaat van het samenwerkingsverband tussen de twee websites Start2Dance en Desigisfunky. Voor velen was de schrik groot toen het nieuws bekend werd dat de websites Start2Dance en Designisfunky beiden zouden ophouden met bestaan om verder te gaan onder n naam. Wij waren ons er terdege van bewust; met de beslissing om de krachten te bundelen zijn wij dan ook niet over n nacht ijs gegaan. Integendeel, na de voorbereidende gesprekken braken de tijden van brainstormen aan. Het ene na het andere idee verdween echter in de prullenbak of kon om concepttechnische redenen simpelweg niet worden uitgevoerd.

Toch slaagden we erin om nader tot elkaar te komen en uiteindelijk een concept te bedenken wat uitvoerbaar was n waar beide partijen zich in konden vinden. Zie hier het resultaat!



Phono // Dance & Lifestyle Communizine

Zo op het eerste gezicht lijkt de site compleet. Niets is echter minder waar: er moeten nog diverse features worden afgebouwd. Phono is daarom nog niet helemaal zoals we het zouden willen hebben. Er wordt nog volop gebouwd en getest en het kan daarom wel eens voorkomen dat bepaalde zaken soms even niet werken zoals ze zouden moeten. Kom je onvolkomenheden tegen of heb je misschien waardevolle feedback? Meldt het ons op info@phono.nl!

Interactiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zoals je ziet kan je op zowat alle onderwerpen en artikelen reageren. Vertel ons dus wat je van Phono vindt! Je reacties kan je onder dit artikel kwijt.

Het bouwen van een site is n ding, het onderhouden van een site is wat anders. Dat laatste is iets wat we zonder onze superenthousiaste redactie zeker niet konden doen. And lost but not least kom jij, onze trouwe bezoeker die dit nu leest en ons hopelijk blijft steunen door onze community scherp en levendig te houden.

We zijn het oude zeker niet vergeten maar hopen dat je met ons het nieuwe tegemoet wil gaan. Namens het gehele Phono team veel plezier toegewenst op Phono!


Sven, Dennis en Dan E

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws