Fred Numf op Global Underground UK

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Fred Numf is een serieuze dj om rekening mee te houden. Hij is 1 van de scherp schietende djs uit de Haagse school, waar onder ook befaamde namen als Sander Kleinenberg en DJ Remy vandaan komen. Fred Numf heeft de hoge school van Progressive House doorstaan en is Cum Laude geslaagd.  s Nachts schiet hij zijn ritmische deep house beats met grote precisie de clubs in, overdag haalt hij het zware geschut te voorschijn voor zijn knallende eigen releases en remixes.

Global Underground UK erkent de waanzinnige releases van Fred Numf en daarom staat Hong Kong Junkie (een samenwerking met Five Point O) op de recentste verzamelaar van dit grote label. James Lavelle tekende voor dit album en naast Fred Numf staan er illustere namen op als Chemical Brothers, Unkle, Queens of the Stone Age, DJ Shadow en Sasha.

Naast een plek op deze verzamelaar heeft Fred Numf samen met zijn partner in crime Etienne Overdijk een release uitgebracht op het internationaal erkende label Yo Records van Deep Dish. Fred Numf is de 3e Nederlander die op dit klasse label een release heeft uitgebracht. De title van de release is Disorientation/Drifting.

Fred Numf is te boeken via Conceptbookings (www.conceptbookings.nl)
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws