Lang weekend Las Palmas

Partyscene Redactie | 23 maart 2004
headlines


Aanstaande vrijdag gaat Las Palmas even terug in de tijd met Retro Mania. Resident Denniz ontvangt twee fantastische dj’s die garant staan voor een hele nacht lang de allerbeste houseclassics; Marcella en Eric de Man.

Elke laatste zaterdag van de maand ontvangen dj Dame en Jeroenski de allerallerbeste buitenlandse top dj’s tijdens “Burn Baby Burn". Zaterdag 27 maart is het de beurt aan het enfant terrible van de mondiale house scene; Smokin’ Jo. Haar supersterrengedrag doet echter geen afbreuk aan de fantastische dj sets die ze overal ter wereld laat horen. MC Miss Bunty en VJ Ottograph verzorgen deze avond de vocals en visuals.

Zondag is het weer tijd voor een Betty Ford Clinic. Dit event voor “the gay, and very addcited, community” wist in korte tijd uit te groeien tot het zondagavondfestijn van Rotterdam en omstreken. De uptempo beats worden aanstaande zondag 28 maart verzorgd door dj Dame en Miss Monica en het in Rotterdam wereldberoemde duo Thunderpussy en DD King. Betty Ford wist ditmaal maar liefst twee MC’s te strikken. Zowel MC Nova als MC Miss Bunty zullen tijdens deze editie van Betty Ford alles uit de kast halen om het publiek te trakteren op hun fameuze vocalen.

Meer informatie over Club Las Palmas: www.club-laspalmas.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws