Johan Gielen Recorded 3

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


De zomer is bijna afgelopen, de festivals zijn voorbij. Waar ben jij op het moment mee bezig?
“Ik ben nu hard aan het werk aan mijn nieuwe Solo Album die volgend jaar pas uit zal komen. Ook ben ik nog veel aan het draaien in binnen en buitenland waaronder Washington, Montreal, New York en Australië.”

Er kan alweer gestemd worden voor de DJ-mag top 100. Vorig jaar ben je binnengekomen op nummer 50. Wat verwacht je er dit jaar van?
“Ik ben zo druk bezig geweest dat ik daar nog niet eens aan gedacht hebt. Ik heb geen flauw benul of ik zal stijgen of dalen. Ik ga me laten verrassen. Dit jaar heb ik wel meer in het buitenland gedraaid dan vorig jaar. Ook heb ik tijdens de zomer op grote festivals gestaan zoals Dance Valley. Wat dat betreft zijn mijn kansen toch wel hoger dan vorig jaar. Ik hoop gewoon op het beste.”

Je nieuwe album Recorded 3 ligt bijna in de winkels. Hoe is deze tot stand gekomen?
“Een maal per jaar geef ik een nieuw album uit. ID&T vroeg me of ik geen interesse had in een dubbelalbum. Hier heb ik lang over getwijfeld. Ik zag het niet echt zitten. Maar uiteindelijk heb ik de knoop toch maar doorgehakt. Het moeilijkste was om de nummers die ik in het album wilde hebben toe te wijzen naar een bepaalde cd. Op CD1 At the beach, staan vooral nummers die ik afgelopen zomer gedraaid heb. CD2 in the club, bevat nummers die ik momenteel meer draai. Het is een sterke cd die veel techno bevat.”

Aan welke van de 2 cd’s geef jij je voorkeur?
“Ik vind ze allebei goed. Ik heb ze beide in elkaar gezet. Maar als ik toch zou moeten kiezen dan kies ik The Beach. Deze heeft meer herinneringen bij de tweede cd moeten die nog komen.”

Je woont nu in Nederland. Mis je je geboorteland?
“Nee, totaal niet. Ik woon nu bijna 17 jaar in Nederland en het bevalt me goed. De mensen, sfeer, omgeving, alles bevalt me hier beter dan in België. Ik denk dat ik niet meer terug ga.”

Als je een vraag aan de lezers van Partyscene zou mogen stellen waarmee ze een gesigneerde cd van jou kunnen winnen, welke vraag zou je dan stellen?
“In welk land ben ik, Johan Gielen, geboren?”


Weet jij het antwoord op deze vraag ga dan zo snel mogelijk naar de winnen rubriek en misschien win jij wel een gesigneerde cd.

(toegevoegd:17-09-2003/17:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws