Report: Chemistry House Classix

Partyscene Redactie | 5 februari 2003
headlines

Al vroeg op de avond toen de Escape nog maar net open was stond er al een rij die langs de trambaan zo het hoekje omging. In de rij was vooral een jong publiek te spotten. Ondanks de rij verliep de binnenkomst vrij soepel en snel, zoals eigenlijk altijd bij de Escape. Lang wachten hoef je bijna nergens.

Marcello was aan het draaien toen wij binnen kwamen. Eigenlijk kon je dat wel horen ook want wat kwamen er veel platen voorbij uit zijn It-tijd. Van die platen die je altijd hoorde op de legendarische It-mixtapes en natuurlijk op de avonden zelf in de It. Oude clubklappertjes doen het altijd goed om er in te komen en al snel was de dansvloer dan ook vol.

Angelo nam het roer over en ging wat meer de opzwepende techhouse kant op. Net even iets harder en dus ook net even de wat hardere classix. Mooi om te zien hoe Angelo speelt met het publiek en met zijn ongelooflijke glimlach iedereen plat krijgt. Een lekkere afwisselende set met flink wat hoogtepuntjes. De sfeer in de zaal was ondertussen feestelijk en de stadiontoeters van de crew bleven toeteren met gejuich tot gevolg.

Dimitri sloot de avond in stijl af. Fantastische set, fantastisch gemixt, fantastische platen. Dimitri begon diep en eindigde lekker pittig. Wat een stijl heeft deze man toch. Met recht een van de beste dj´s van Nederland.

MC van de avond, P-Pholl, deed zijn ding opvallend goed. Niet zo´n brabbelende mislukkeling of zo´n publieksmennende schreeuwer maar een voorzichtig doserende top-mc. Hij voegt echt iets toe aan de muziek van de dj´s en dat is het belangrijkste. Daarnaast is zijn timing perfect.
Het was een gezellige avond met een overwegend jong publiek. De sfeer was erg feestelijk en de balonnen die werden losgelaten boven de zaal verhoogden dat alleen maar. Chemistry had er weer een goed verzorgde avond van gemaakt.


Tekst: Sander Ebbeling

(toegevoegd:02-05-2003/14:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws