Anthony Pappa zaterdag in Amsterdamse Chemistry

Partyscene Redactie | 20 november 2002
headlines


Chemistry is hard bezig haar positie als leading club event van Nederland te verstevigen en uit te bouwen. In 1 maand tijd wist de organisatie de hand te leggen op namen als Layo & Bushwacka en Dave Angel, en in het vooruitzicht staan mannen als Anthony Pappa en Gene Farris. De eerste die nu zijn opwachting zal maken in de Escape Venue is de Aussie Anthony Pappa, die na een afwezigheid van 5 maanden in de hoofdstad op zaterdag 23 november het Nederlandse nachtleven zal trakteren op een portie diepe onvervalste ‘progressive’ tijdens een Full Moon Chemistry Special.

Anthony Pappa
Pappa, die op 21-jarige leeftijd de grote overstap maakte van Australie naar Engeland, is sinds de uitgebrachte mix-albums op het Choo Choo- en het Nu Breed-label van Global Underground een veelgevraagd DJ over de gehele wereld. Het zijn vooral zijn mixing skills – een erfenis van de winst van de Australische DMC-kampioenschappen op 15-jarige leeftijd – en zijn sublieme platenkeuze en gevoel voor de dansvloer die hem tot een ongekend populaire deejay maken. Naast het DJ-en is Pappa echter ook een begenadigd producer. Zo was hij met Alan Bremner verantwoordelijk voor dancecombinatie Freefall dat een grote hit scoorde met de track Skydive. Inmiddels is Barry Gilbey zijn vaste partner in de studio en is de liefde voor het produceren net zo groot als die voor het DJ-en, wat resulteerde in tal van releases op gerenommeerde labels zoals Yoshitoshi en remixes voor onder andere The Beloved.

Full Moon
Niet alleen de muziek is een belangrijke factor op 23 november. Ook zal de avond en dan met name de decoratie en het entertainment doordronken zijn van de invloed van de volle maan en de daaraan onlosmakelijk verbonden Full Moon Parties die elke maand op het Thaise Kho Phangan worden georganiseerd. Een eiland dat jaarlijks door vele duizenden partygangers wordt bezocht om de ervaring van de daar te aanschouwen prachtige volle maan te ondergaan. Voor een ieder die deze ervaring nog niet heeft mogen meemaken (of juist wel!) en de sounds van Anthony Pappa een warm hart toedraagt is deze Full Moon Special een absolute ‘must go’.


Full Moon Chemistry Special
Zaterdag 23 november
DJ’s: Anthony Pappa, Onno
MC: P-Pholl
Tijd: 2300-0530 uur
Locatie: Escape, Rembrandtplein 11, Amsterdam
www.chemistry.nl

(toegevoegd:20-11-2002/10:11)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws