Pizazz goes Rotterdam

Partyscene Redactie | 15 oktober 2002
headlines



Na bijna drie zeer succesvolle jaren in Amsterdam te hebben gedraaid, opent Pizazz! op 19 oktober as. haar deuren in Rotterdam! Het Land Van Waas, een prachtig gerenoveerd pakhuis met twee verdiepingen, is een unieke en nieuwe locatie in Rotterdam waar veel nieuwe dingen zullen gaan plaatsvinden de komende tijd. En a.s. zaterdag is de Grand Opening!

DJ Deep opende in november 1999 de eerste Pizazz! avond in Club de Ville, Amsterdam en dus leek het passend om hem tevens deze nieuwe locatie te laten openen. Deep is een van de meest toonaangevende DJ’s op het gebied van deep house, en is ook meerdere keren benoemd tot beste deep house DJ. Een juiste keus dus voor deze avond! Meer info over Deep onderaan dit bericht.

Naast Deep zal uiteraard ook resident b-ART aanwezig zijn samen met DJ Jonathan Craft. De beneden ruimte zal opgevuld worden door het team van Marcel Barlag, Partners In Crime. Zij zullen je verrassend ontvangen op het feest en je entertainen. Een spetterende opening in het Rotterdamse op 19 oktober dus!

Voor meer info: www.pizazz.nl of www.landvanwaas.nl

Check bij winnen om kaarten voor dit feest te bemachtigen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws