DJ Fanclub onthult: Feest-organisoren beunen bij... Als DJ!

Partyscene Redactie | 18 juni 2002
headlines




Afgelopen zondag was het weer zo ver: Een nieuwe expo werd onder genot van een drankje (Dank aan WynBar-WynHandel Boelen, Janssen & van Bergen) en een hapje feestelijk geopend. De muzikale bijdragen waren van Ted Langenbach, Dennis Lutz en Brian S. (DJ!).
En met zo’n “line-up” kon de zondag niet meer stuk!

Op mijn vraag aan Dennis waarom Dance Valley dit jaar geen “funtent” heeft geprogrammeerd, was zijn antwoord; “Overcapaciteit”. Oftewel, het zou eens ergens NIET druk zijn in een tent... Het zal wel weer met de poen te maken hebben. DJ Fanclub heeft dan ook voorgesteld om een tent te “hosten”. Wij kopen gewoon bij Tuincentrun Osdorp een gezellig uitvouwbaar en daarna weer invouwbaar terras-tuin-tentje. Paar draaitafels, mengpaneel, versterker en boxen en klaar zijn we! En die DJ-line-up? Het zelfde als afgelopen zondag, want die was helemaal top! Dennis begint om 16.00 uur, waarna Langenbach het om pak-weg 18.00 uur overneemt, opdat tenslotte Brain S. de afsluiting zal verzorgen. Totale kosten? EURO 19,50 (Voor het tentje) en een stroomkabel en wat vrijkaarten. Nou? Dennis? Is dat wat?

De muziekkeuze van de partyorganisatoren werd in het algemeen “breed” ervaren. Een brede platenkeuze noemen ze dat dan. Ik zou het een oude platenkeuze willen noemen. D.w.z. dat ouwe lullen (Hoor ik ook ,bij!) meer oude en dus bredere muziek kennen en draaien. Met name toen de Sexpistols werd gedraaid door Dennis L. was de politie niet meer te houden. Vooral de vrouwelijke agente wilde zo ontzettend graag met Brian S. op de foto, niet normaal meer. Wat een doordouwertje was dat zeg... Aangezien Brian S. genoeg vrouwelijk fans heeft, hebben we Dennis L. maar als Brian S. naar voren geschoven voor die “fan-foto”. De herman(vrouw)dat had niks in de gaten...

Wat een lol! Wat een lol!
Als alle agenten van Nederland net zo gezellig zouden zijn als dat stelletje van zondag, dan wordt het veel leuker rond de voetbalstadions, Floriade en andere grote evenementen! Sterker nog: Als straks dat rookverbod definitief is ingevoerd in de Melkweg en Paradiso mogen zij wel komen om de “rook-politie” uit te hangen...

Bezoeker: “Ah, agent, één sigaretje maar...”
Agent: “Ja hoor knul, doe maar lekker roken! Maar niet te veel hè, want dat is niet goed voor je!”
Bezoeker: “Nee, meneer de agent, ik zal er rekening mee houden, want uitgaan is al ongezond genoeg met al die coke, pillen, GHB en alcohol.”
Agent: “Goedzo jongen, jij snapt het. Je ouders zullen trots op je zijn. Heb je misschien voor mij ook een peuk...?”

Undercover

Volgende week bericht ik vanuit het buitenland: “Die Beierse Bierfeste!”

EXPO:
Kunstenaar
SIS JOSIP
“De realistische olieschilderijen van Sis Josip hebben een sterk verhalend karakter.
Zelfs de eenvoudige portretten van jonge vrouwen vertellen een verhaal.
Welk verhaal...?”
Ga zelf een kijkje nemen bij:
“We Cut Heads”-”We Got It”
Waterlooplein 325
Amsterdam

(toegevoegd:18-06-2002/13:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws