Geslaagde opening van GLAMore

Partyscene Redactie | 1 september 2002
headlines


Na een week van veel feest en weinig slaap was het tijd voor een ontspannen avondje Glamore. Even geen gedreun of gebeuk, maar een hele vrijdagavond lang swingen vanuit de heupen. Dit alles werd gedaan onder leiding van Groovemaster Johnson, Mr.Jay en Marcus. De laatste twee verzorgden de plaatjes bij binnenkomst, en wat is er nou lekkerder binnenkomen dan met die zalige ’99 remix van “Billy Jean”? De disco vloog je om de oren, er viel echt nauwelijks stil te staan. De vulling van de dansvloer was goed, en de vulling zelf ook. Ik weet nog steeds niet hoe ze het doen, maar Glamore kreeg er veel van op een vierkante meter. Die vrouwen van het type bloedmooi.

De Groovemaster nam na een tijdje het roer over en de heupen gingen helemaal los. Sexy latin house is misschien het juiste woord, met platen zoals “Babarabatiri”, en de temperatuur stéég.
Met deze tonen in het hoofd kreeg ik af en toe een onvervalst Ibiza-gevoel. Onbezorgd dansen terwijl het eigenlijk te warm is. En toen werden de ballonnen uit de kast getrokken. Koppen en overgooien om 2 uur ‘s nachts; het kind kwam bij sommigen helemaal boven.

De More was een goede lokatie, met stoelen en een kleine verhoging naast de dansvloer, zodat je veel kan kijken en bekeken worden. Het was er vooral intiemer dan Paradiso of NeMo.
Een hippe tent met een trendy concept, er viel uitstekend te bubblen. En terwijl het nieuwe jaar pas zo jong en pril is, staat er al weer een geslaagd feest genoteerd.

Tekst: Ruben Maase

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws