Preview: Cocorico @ Escape

Partyscene Redactie | 22 oktober 2001
headlines



Na het succes en de vele positieve reacties van het eerste evenement, moest er natuurlijk een vervolg komen van Cocorico. Voor de liefhebbers van Italiaanse house en de club Cocorico, die oorspronkelijk in Riccione Rimini gevestigd is, is Cocorico in Escape dan ook een must. The Venue wordt verdeeld in twee zalen.
In sala grande zullen dj’s Robert en Marnix de muzikale invulling verzorgen. En als klap op de vuurpijl komt de Italiaanse input in deze sala van dj en producer Alex Neri.
De balustrade zal getransformeerd worden tot een geluidsdichte ruimte.
Deze ruimte zal fungeren als kleine zaal oftewel de sala titilla. Onze eigen Robin ‘Plastic Dreams’ Albers zal hier samen met dj Monti & Romani voor de wat diepere Italiaanse geluiden zorgen.
Michelle David, bekend van velen samenwerkingsprojecten met Motownlegende Diana Ross zal met haar krachtige stem het vocale gedeelte voor haar rekening nemen. Het beloofd heel wat te gaan worden.
Dit is nog maar een klein deel van wat ons allemaal nog te wachten staat op 26 oktober. Kaarten voor dit spektakel kosten fl 35,- (excl.presale fee). Mocht je geen kaartjes kunnen bemachtigen hou dan onze site in de gaten want binnenkort kun je hier exclusieve tickets winnen. Voor meer informatie over Cocorico kun je vanaf morgen(!) terecht op www.clubcocorico.com.

(toegevoegd:22-10-2001/17:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws