Brian S. ondersteboven van de nieuwe Chemistry/RUSH CD

Partyscene Redactie | 18 mei 2001
headlines


Deze nieuwe Chemistry CD is samengesteld en gemixed door RUSH resident DJ Brian S. en door Chemistry resident DJ Marcello.
Middels een spectaculaire act waarbij Brian S. ondersteboven (!) uit het plafond van de Escape kwam zakken, toonde hij het eerste exemplaar van de oranje gekleurde CD aan zijn fans en aan de pers.
Op de grond beland nam Brian S. plaats achter de draaitafels en gaf het publiek waar zij voor gekomen was:sexy, geile en opzwepende house.
Brian`s set werden bovendien ondersteund door Future Groove Express. Voorzien van heftige percussie en zwevende synthesizers werd de muziek nog heftiger wat zorgde voor een kolkende massa op de overvolle dansvloer. Als extraatje kreeg bovendien elke 25ste bezoeker een gratis exemplaar van de CD! Een zeer geslaagde avond dus!
Voor degenen die het allemaal gemist hebben: a.s. zaterdag 19 mei
presenteert Marcello zijn bijdrage aan de Y2K#3 cd op CHEMISTRY. Deze avond belooft minstens zo spectaculair te worden als afgelopen donderdag!
Voor informatie over de CD en de tracklisting ga je naar de Chemistry site. RUSH: elke donderdagavond in Escape hosted by Brian S., Mar y Sol, Marcello en Roog Chemistry: elke zaterdagavond in Escape.

(toegevoegd: 18-05-2001/16:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws