Chi Wai bezoekt Carl Cox & Danny Tenaglia in de TWILO

Partyscene Redactie | 22 februari 2001
headlines

New York, zondag 18 februari

Lang had ik uitgekeken naar deze speciale avond. Het komt nu eenmaal niet vaak voor dat Carl Cox en Danny Tenaglia samen hun DJ kunsten vertonen. Afgelopen jaar was ik een van de gelukkigen om een grandioze set van beide heren bij te wonen in HOME te Londen. Deze keer was het de beurt aan Twilo; de club met een van de beste geluidsystemen ter wereld en een wekelijkse line-up waar menig liefhebber draaierig van wordt.
Mijn vermoeden dat het wel eens heel erg druk zou kunnen worden, bleek waarheid te zijn. Dance fanaten uit alle windstreken waren afgekomen op deze speciale Twilo avond. Met in het achterhoofd de gedachte dat geduld een schone zaak kan zijn, zolang er wat moois in het verschiet ligt, duurde het 2 uur eer we binnen waren.
Carl Cox draaide er stevig op los met vele tempowisselingen en perfect mixwerk. Het enthousiasme dat hij uitstraalde werd voor de volle 100% opgepikt door het publiek. Speciaal voor deze avond waren er extra lasers geplaatst, wat de sfeer nog energieker maakte. Toen Danny Tenaglia onder luid gejuich zijn opwachting maakte achter de draaitafels om op een later tijdstip het roer over te nemen, leek de avond niet meer stuk te kunnen.
Naarmate de avond vorderde daalde de sfeer echter aanzienlijk. Er kwamen nog steeds aan de lopende band mensen binnen en je kon je niet aan de indruk onttrekken dat de organisatie deze avond financieel wilde uitmelken (ten koste van mensen die vroeg gekomen waren). Irritaties onder het beveilingspersoneel en andere aanwezigen waren duidelijk merkbaar. Graag was ik wat langer gebleven voor Danny Tenaglia’s set, maar rond 5.30 vond ik het wel genoeg en besloot moe doch niet helemaal voldaan huiswaarts te keren. Tot volgende week!

(toegevoegd: 22-02-2001/11:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws