Nieuwjaarsrecensie: Healers Bootfeest

Partyscene Redactie | 1 februari 2001
headlines





De constante lange rij voor de deur gaf de populariteit van dit feest goed weer. Healers, ditmaal twee partyboten groot, wist er weer een razend succes van te maken.

Mooi ruim van opzet, zorgde een stevige line-up, de relaxte sfeer en de uiteraard mooie locatie voor een knallend nieuwjaarsfeest waar hip Amsterdam zich had verzameld.
Voor de liefhebbers van de wat meer up-tempo techno was de grote zaal uitermate geschikt. Zowel Dj Roog en de, niet op de flyer vermelde, Dj's Bas en Ram, wisten de verhitte massa op te zwepen naar meerdere hoogtepunten.

Bovendeks werden de zaal opgeluisterd door Dj Mar-YSol en Dj Anthony. Vooral laatsgenoemde wist met zijn warme club beats het publiek te geven wat het wilde.
Om even tot bezinning te komen, kon men zich neervlijen op matrassen en kussens in de Main Lounge, die overigens aangekleed was à la de welbekende Supperclub.

Kleine kanttekening: men zou toch zo langzamerhand wel moeten weten dat een garderobe niet groot genoeg kan zijn. Jammer dat mensen met hun jas aan naar binnen moesten, helemaal wanneer de dresscode "sexy", is.

Tekst: Tessa

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws