Undergroundclub deze zomer van start in HÏ Ibiza 

Mark Hofman | 24 maart 2017
Ibiza

Deze zomer opent de nieuwe club HÏ op Ibiza de deuren. De nieuwe feestlocatie wordt al voorzien van residency's als Eric Prydz, Martin Garrix en Armin van Buuren, maar ook voor de undergroundfans is er een reden om naar de nieuwe club te komen. Op 8 juni wordt namelijk de eerste Underground Club Night gehouden in HÏ en met draaitafelhelden als Joris Voorn en Kölsch lijkt dat een hele mooie avond te worden. 

Underground in nieuwe club Hï 

Vanaf juni zal er elke donderdagavond wat te vinden zijn voor fans van de undergroundscene in club HÏ. Het concept is bedacht door The Night League en laten die nu precies het creatieve brein zijn van de gehele club. Tijdens de wekelijkse clubavonden zullen 5 van de meeste populaire underground- en technohelden te vinden zijn in Hï. 

De artiesten die de tent van heerlijke muziek gaan voorzien tijdens In The Dark zijn niet mis. Namen als Joris Voorn, Kölsch, Luciano, Nic Fanciulli en Steve Lawler staan in de line-up. Hï staat op de plek waar vroeger Club Space stond en het nieuwe concept bevalt artiest Steve Lawler ontzettend goed. 

“Space was my home for 9 years, and the memories of playing on that Terrace will never leave me. Now, together with Yann & his team at Hï Ibiza, I’m looking forward to creating something special again. Ibiza is always evolving but it has never lost its spirit. The new venue will be like nothing else on the island and I intend to embrace that spirit and make Hï Ibiza my new home.”

Terwijl underground en techno steed groter lijken te worden, is een avond als In The Dark iets wat naar ons idee ontzettend goed gaat lopen op het party-eiland. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws