Mike Williams: "Wow wat ontzettend vet" over de nieuwe PS

Rick Francissen | 20 oktober 2016
interviews

Mike Williams

Op de eerste dag van het ADE opende Spinnin' Records in samenwerking met Sony een pop-up store. Dit moest natuurlijk op een feestelijke manier gebeuren en daarom kwam Mike Williams naar de winkel en beantwoorde hij vragen van fans over heel de wereld en natuurlijk vragen van het magazine dat een lach op zijn gezicht toverde: Partyscene.

LEES OOK: Mike Williams nieuw gezicht van Sony High Power Audio

Interview met Mike Williams

Heb je Partyscene magazine nummer 3 van dit jaar al thuis liggen, dan weet je dat Mike Williams door ons geïnterviewd is en in onze nieuwe editie drie pagina’s heeft gekregen. Mike had hem nog niet in handen gehad en was dan ook laaiend enthousiast toen we hem de nieuwe Partyscene lieten zien in de Spinnin' pop-up store.

Er is inmiddels weer wat tijd verstreken sinds dat we Mike gesproken hebben voor het interview voor het magazine. Daarom waren we benieuwd hoe het ervoor staat met een aantal zaken die we eerder met hem hebben besproken. 

Zijn vlog die hij met zijn zus aan het maken was, hoe staat het daar eigenlijk mee? Op het moment dat Mike antwoord wil geven wordt er een camera op ons gericht en blijken we plotseling in zijn ADE vlog te zitten. "Met de vlog willen we naast de hele bijzondere en mooie momenten uit het leven van een artiest ook de minder leuke en soms negatieve kanten van het dj-leven belichten", legt hij uit.

Het verhaal van 'Take Me Down'

De nieuwste track van Mike Williams heb je misschien al wel eens voorbij horen komen. De preview is al enige tijd online waarin je de tour van Mike Williams volgt. Wanneer hij en zijn zus, die de clip gefilmd heeft, willen vertellen waar de beelden geschoten zijn moeten zij toch even nadenken. China zijn ze direct zeker over, maar of Taiwan erbij hoort was even een kleine twijfel.

De drukte waarmee zij te maken hebben wordt hieruit dus zeker duidelijk. Zelfs wanneer er genoeg tijd is, beloofd dit geen garantie voor succes, zo blijkt uit het verhaal achter de officiële clip van 'Take Me Down'. De halve cast voor de video was namelijk niet aanwezig en het weer werkte ook nog eens tegen. Uiteindelijk is er daarom gekozen om het hele concept om te gooien en met groep vrienden de clip op te nemen in Zuid-Afrika. Net als de track zelf is de clip een mooie prestatie.

Wil je Mike Williams nu nog zien draaien in de komende dagen, dan heb je hopelijk al je tickets in bezit. Ik draai twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome waarvan één keer met Tiësto, vertelt hij trots. Ook heeft hij Spinnin Sessions in AIR en Skyline Sessions met Lucas & Steve op de planning staan. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws