Red Londen van de Half-breeds in The Order: 1886

Eveline Meijer | 22 februari 2015
lifestyle


The Order: 1886 is een third-person shooter die zich afspeelt in London in het jaar 1886. In de game ben je onderdeel van een elitegroep ridders, die bekend staat als The Order. Samen met hen houd je de stad in de gaten en bescherm je hem tegen oude en nieuwe vijanden tijdens de industriële revolutie.

Jij bent Sir Galahad, een ervaren speurder en jager. Je vecht al jaren tegen de Half-breeds, waardoor je legendarische instincten en vaardigheden hebt opgedaan. Hoewel Galahad zich kalm, beheerst en professioneel gedraagt, is hij gehard door het leven en afgemat en afgestompt door het geweld dat hij dagelijks meemaakt. Je werkt samen met Sebastian Malory, je adviseur en een oude vriend. Hij is één van de weinige ridders die zich qua kracht en vaardigheden kan meten met Galahad. Isabeau D'Argyll is een vaardige en koppige ridder, en het jongste lid van The Order. Marquis de Lafayette is het laatste lid van de groep, die erbij werd gehaald vanwege zijn tactische ervaring.

Vijanden

De game brengt historische figuren en gebeurtenissen samen met nieuwe mythen en legenden, waardoor er een alternatieve geschiedenis ontstaat. Hier horen echter ook een aantal vijanden bij. Zo vechten de rebellen tegen The Order en de politiestaat die de ridderorde vertegenwoordigt, maar het echte kwaad is een groep genaamd Half-breeds. De Half-breeds zijn de ware vijand van de mensheid, en nemen in aantal en kracht toe rondom de stad.

https://www.youtube.com/RgJvIak6BpE

Wapens

Om deze vijanden te verslaan heb je natuurlijk allerlei vette wapens nodig. Hieronder vallen bijvoorbeeld de arc-gun, het thermiet-geweer, dat zorgt voor vuurregens, en de Monocular, waarmee je in de verte kunt kijken.

The Order: 1886

The Order: 1886 lijkt één van de juweeltjes te zijn die je op de Playstation 4 kunt spelen. Door de combinatie van feiten en legenden heeft de verhaallijn toch wat verrassingen in petto, ook al is het een historische setting. De beeldkwaliteit ziet er prachtig uit, wat ook verwacht mag worden op het nieuwste console van Sony. Een game die je zeker wel wilt spelen dus!

The Order: 1886 is alleen verkrijgbaar op Playstation 4 voor €59,99.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws