Grote update voorziet Snapchat van een nieuw jasje

Mark Hofman | 25 januari 2017
lifestyle

Social media apps als Twitter, Instagram en Snapchat krijgen constant updates om de beleving voor elke gebruiker zo prettig mogelijk te maken. Hierbij komen vaak nieuwe functies kijken of wordt er gewisseld van uiterlijk. Bij Snapchat is dat met de meest recente update ook het geval. De app ziet er niet alleen anders uit, maar is ook voorzien van iets nieuws. 

Snapchat voorzien van nieuw jasje 

Snapchat heeft versie 10.0 in de App Store gedropt en dat er wat veranderd is valt wel degelijk op. De app is voorzien van een nieuw jasje door een extra balk boven in en wanneer je de pagina vernieuwd schiet het logo van snapchat met een regenboog uit zijn achterkant door het scherm. Maar ondanks dat het bijna niet te geloven is, is dat niet de grootste update van de app. 

Snapchat is vanaf nu voorzien van een zoekbalk in het fotoscherm. Deze balk zorgt ervoor dat gebruikers ten aller tijden even snel wat kunnen zoeken. Eenmaal in het zoekscherm kun je een kort berichtje sturen naar vrienden via Quick Chat en kijk je binnen no-time naar het profiel van je contacten. 

Zoals je in de video hierboven kan zien wordt er ook gebruik gemaakt van 'Our Story'. Wanneer je samen met je vrienden bent kun je ze vanaf nu taggen in je verhaal. Op deze manier verschijnt de foto niet alleen in jou, maar ook in hun stories. Moeten ze er alleen wel even toestemming voor geven! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws