WhatsApp berichten sturen zonder internet? Het kan! 

Mark Hofman | 26 januari 2017
lifestyle

Android gebruikers konden er al even gebruik van maken, maar mensen met een iPhone kunnen nu ook aan de slag. WhatsApp brengt een nieuwe update uit waardoor offline berichten sturen mogelijk wordt. Dus ben je op een festival en is de verbinding weer eens ruk? No worries, Whatsappen kan altijd! 

WhatsApp berichten nu ook offline te sturen 

Ken je dat? Dat je midden in een Whatsapp gesprek zit en je Wi-Fi opeens besluit grappig te doen door de verbinding te verpesten? Wij wel en het is bijzonder irritant. Erg tof dus dat Whatsapp nu met een functie komt waarbij je berichten offline kan sturen. Android gebruikers konden het al even doen, maar nu kunnen ook iOS gebruikers ermee aan de haal. 

Whatsapp komt met een update van 107mb groot en brengt de app daarmee in versie 4.2017.0200 (aardige mond vol). Met deze update wordt het mogelijk voor gebruikers om hun berichten in een soort wachtrij te zetten. Wanneer je internet dus wegvalt kan je gewoon berichten blijven sturen en zodra het internet terug is doet WhatsApp de rest. Eerder moest je dit handmatig doen. 

Daarnaast is er ook een vernieuwd geheugenscherm waarmee gebruikers het verbruik van de app kunnen beheren. Hiervoor moet je naar instellingen >> Data- en opslaggebruik >> Opslag in gebruik. 

De update is nu te downloaden via de App Store 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws