Netflix: vijf komedies die je moet zien!

Pieter Hiemstra | 27 mei 2017
lifestyle

Met dit lange weekend is het heerlijk om met je vriendengroep of je vriend/vriendin een film te bekijken via Netflix. Maar er is zoveel keuze op de streamingdienst. Waar te beginnen? No worries, we hebben de leukste komedies op een rij gezet. Het enige wat jij hoeft te doen is bier koud zetten en achterover leunen!

#1: The Wolf of Wall Street (IMDB: 8,2)

Beurshandelaar Jordan Belfort heeft een louche manier gevonden om miljoenen dollars te verdienen op het Amerikaanse Wall Street. Met zijn ellebogen werkt hij zich op tot eigenaar van een beursgenoteerd bedrijf. Bezeten door dollars en met een flinke dosis drugsgebruik leeft hij een flamoyant leven. Dat raakt steeds verder ontspoort wanneer de FBI hem achter de hielen zit. 

#2: Hot Fuzz (IMDB: 7,9)

Op het politiebureau van London is Nicholas Angel hét paradepaardje. Maar als hij het te hoog in de bol krijgt, wordt hij tot zijn teleurstelling overgeplaatst naar het veel rustigere Sandford. Waar hij in Londen dag en nacht met loeiende sirenes mocht uitrukken, is het in dit dorp maar een dode bedoening. Net op het moment dat hij besluit te stoppen, wordt het slaperige stadje opgeschrikt door een aantal mysterieuze gebeurtenissen. Eindelijk mag Nicholas in actie komen...

#3: Fear and Loathing in Las Vegas (IDMB: 7,7)

Met een koffer vol drugs reizen journalist Raoul Duke (Johnny Depp) en zijn paranoia advocaat Dr. Gonzo naar Las Vegas. Ze hebben de opdracht gekregen om er een sportevenement te verslaan voor het tijdschrift Rolling Stone. Ze pakken de auto en maken een benevelde trip naar de woestijnstad. 

#4: Superbad (IMDB: 7,6)

Twee beste vrienden staan op het punt hun diploma te behalen op de middelbare school. Voordat ze gaan studeren en elk een eigen kant op gaan, spreken ze af om een meisje te regelen. Maar wanneer ze drank inslaan voor een schoolfeest, gaat hun plan helemaal fout. Ze realiseren zich dat hun vriendschap behouden moeilijker is dan om een meisje aan de haak te slaan. 

#5: Welcome to the Jungle (IMDB: 6,3)

Premiejager Beck (Dwayne 'The Rock' Johnson) probeert van zijn schulden af te komen door in het Braziliaanse oerwoud te jagen op de zoon van een rijke zakenrelatie. Maar tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat zijn prooi helemaal niet zo slecht is als hij dacht. Als ze elkaar ontmoeten, besluiten ze samen te zoeken naar rijkdom. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws