Martin Garrix als fotomodel voor nieuwe LINDA.meiden

Ivo Mollemans | 12 september 2016
magazines

Het magazine LINDA.meiden heeft voor de nieuwe editie een aantal bekende Nederlandse DJ’s uitgenodigd om te praten over het leven als DJ. Op de cover van het magazine zijn Oliver Heldens, Mesto, Bassjackers en Martin Garrix te vinden. Vooral Martin Garrix is zeer aanwezig in deze uitgave.

Martin Garrix als fotomodel

Dat Martijn Garritsen een creatieve persoonlijkheid heeft is duidelijk. Sinds zijn track ‘Animals’ in 2013 is zo’n beetje elk nummer dat hij sindsdien uitbracht een hit geworden. Hij staat op alle grote festivals als headliner en hij domineert een groot deel van de dance wereld. Nu kan de DJ ook modellenwerk van zijn bucketlist afstrepen. Voor LINDA.meiden heeft Martijn een fotoshoot gedaan samen met topmodel Rianne ten Haken. Op de foto’s zijn de twee bedekt in modder te zien in een aantal foto’s die we tot nu toe niet gewend zijn van Martijn.

LEES OOK: Martin Garrix en Matisse & Sadko werken aan nieuwe track

Voor de foto’s heeft make-up artieste Irina Ruben hand in hand gewerkt met fotograaf Marc De Groot en styliste Famke Mesman. Het team heeft erg goed werk geleverd met de foto’s en ook Martijn en Rianne laten zien dat ze voor de camera goed zijn. De foto’s van het duo zijn hieronder te vinden.

 

@riannetenhaken @linda_meiden @demarcdegroot

Een foto die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws