Deadmau5 komt weer met wat nieuws

Mark Hofman | 10 februari 2016
music

Eerder deze week kwam Joel Zimmerman, beter bekend als Deadmau5, in het nieuws vanwege een uitspraak op Twitter. De Canadese dj deed een bod op SFX Entertainment nadat deze failliet was verklaard, het ging om een bod van 14 miljoen dollar. Echter was het bod niet serieus en liep Zimmerman de boel weer te dollen, zoals hij vaker doet. Toch is hij niet alleen maar bezig met social media, maar wordt er ook voldoende aan nieuwe muziek gewerkt.

Deadmau5 dropt nieuwe track

Het begon een tijd terug toen de Canadese Deadmau5 twee tracks op zijn Soundcloud dropte: '00001' & '00002'. Kort daarna previewde hij twee nieuwe nummers, 'Hopes Theme' & 'Alice Awakens', op zijn Instagram-account. Nu is het weer de beurt aan Soundcloud en ziet de track 'Carp' het levenslicht, en die klinkt zo:

Kort daarna verschijnt ook 'What a Save!' op zijn Soundcloud.

Het valt op dat 'Carp' en 'What a Save!' exact hetzelfde nummer is, maar met één verschil. Waar al het geluid wegvalt voor de drop bij 'Carp', bouwt de track zich bij 'What a Save!' geleidelijk op. 'What a save!' zou je zeggen.

Mau5hax Tour

Tijdens een livestream via Twitch liet Deadmau5 zijn fans gister weten dat er Mau5hax tour aankomt. Hij beledigde wat mensen tijdens zijn stream en om het goed te maken gaf hij de aankondiging van de tour cadeau. Over een paar weken gaat de tour beginnen en de aankondiging zal snel volgen.

Er komt een tour van Deadmau5 aan en als zijn performances net zo goed in elkaar zitten als deze, dan komt het helemaal goed. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws