Nieuwe muziek van Jack Ü tijdens Coachella

Mark Hofman | 9 maart 2016
music

Afgelopen weekend wist Diplo, samen met Major Lazer, een historische performance te geven in Cuba. De eerste dance-act in het land trok zo'n 450 duizend bezoekers aan en het feest kan daarmee de geschiedenisboeken in. Tijdens zijn bezoek aan Cuba had de dj een gesprek met Charlie Rose, en daarin vertelde hij wanneer we nieuwe muziek van Jack Ü kunnen gaan verwachten.

Nieuwe muziek van Jack Ü

Jack Ü, bestaande uit Diplo en Skrillex, komt met nieuwe muziek. Zo vertelde het duo tijdens een interview dat er dit jaar een nieuwe ep verschijnt en daarbij ook een hoop nieuwe tracks. In het interview in Cuba zei Diplo dat hij net nog druk bezig was met het editten van tracks voor Jack Ü. Dat heeft volgens de dj nogal wat prioriteit aangezien hij, samen met Skrillex, nieuwe muziek wil uitbrengen rond de tijd van Coachella.

Dat zou dus betekenen dat we eind mei of begin juni nieuwe muziek kunnen verwachten van Jack Ü.

Jack Ü

Skrillex en Diplo wisten het afgelopen jaar iedereen te verbazen als het duo Jack Ü. De heren hebben beiden groot talent voor het produceren van tracks en wisten daardoor een samenwerking met Justin Bieber in de wacht te slepen. Samen met de popster produceerde ze 'Where Are Ü Now' en dat nummer werd een wereldwijde hit en leverde ook nog eens wat prijzen op. Sindsdien is het duo lekker bezig met performen en zijn ze druk bezig aan een nieuwe ep.

De nieuwe muziek van Jack Ü komt er dus aan. Kun je niet wachten tot die tijd? Check dan hier het meest recente nummer van Skrillex & Diplo! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws