Update: Zedd brengt nieuwe track met Grey uit op zijn verjaardag!

Rick Francissen | 2 september 2019
music

Zedd

Zedd kan zich goed van twee kanten laten horen. Aan de ene kant heeft hij prachtige vocal tracks op zijn naam staan zoals ‘I Want You To Know’ met Selena Gomez en ‘Clarity’ met Foxes. Aan de andere kant heeft de Duitser ook een ruigere kant, die vooral te horen is in een track als ‘Shave It Up’. Met zijn tweede samenwerking met Grey kiest hij opnieuw voor deze tweede kant.

Zedd x Grey

Het Amerikaanse duo Grey lijkt goed samen te kunnen werken met Zedd. De nieuwe track die zij gaan uitbrengen is namelijk een gevolg op een eerdere track genaamd ‘Starving’. Daarbij heeft Grey ook al de track ‘Beatiful Now’ van Zedd geremixt.

De nieuwe samenwerking die ‘Adrenaline’ gaat heten zit zoals de naam al doet vermoeden vol energie. De opbouw kent al een hoog energiek gehalte. De drop die heeft een hoog electro gehalte en laat de dansvloer ongetwijfeld niet stilstaan.

LEES OOK: Zedd gaat samenwerken met Beyoncé, Adele en Ariana Grande

Wie jarig is trakteert

Zedd heeft zijn nieuwe track al meerdere malen geteased via verschillende Facebook filmpjes. Net als de track heeft Zedd de spanning opgebouwd tot het moment waarop hij Adrenaline gaat uitbrengen. Na bijna een half jaar ziet zijn samenwerking met Grey het licht en dat op 2 september, de verjaardag van de Duitse dj. 

Beeld via Facebook Zedd

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws