Man (20) douwt 145 pakkies cocaïne in anus vóór arrestatie

Geert van der Klugt | 31 augustus 2019
nieuws

cocaine

De Britse Spencer Bowen was één van de drie mannen die afgelopen mei gearresteerd werd in Liverpool. Na een ritje richting politiestation verklapte de 20-jarige man dat hij vlak vóór de arrestatie ruim 145 pakkies cocaïne in z'n reet injecteerde. 36 uur later was de verdachte te vinden op het toilet: een leg van ruim €1500,- baande haar weg door de diepe krochten van Spencer's darmwand. Vandaag deed de rechter uitspraak.

Wiet

Jurist Darlow woog het meterslange strafblad van Spencer op tegen zijn over de afgelopen maanden verbeterde gedrag. Zo zou Spencer gestopt zijn met cocaïne en cannabis. Daarbovenop heeft de jongeman in het verleden altijd netjes zijn taakstraffen afgerond.

Het motief voor de aannemelijke cocaïneverkoop zou een achterstallige schuld geweest zijn: Darlow schoof deze verdediging echter opzij, omdat de Spencer deze schuld met overmatig cannabisgebruik opbouwde, en niet in direct gevaar was.

LEES OOK: Pas op: levensgevaarlijke 'Super Mario' XTC-pil in omloop 

plymouth
Rechtszaal van rechtszaak. 

De uitspraak? 36 maanden, plus twee voor obstructie van gerechtigheid (cocaïne is moeilijker te vinden ín een anus, in vergelijking met buiten de anus). 'Ik zie je snel mam', mompelde Spencer, terwijl hij werd weggeleid in handboeien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws