Dillon Francis maakt pop-track met Jake Miller

Rick Francissen | 23 augustus 2016
music

Dillon Francis

Het wordt steeds populairder onder de bekende dj’s om samen te werken met pop artiesten. David Guetta startte hier al lang geleden mee, maar nu zijn ook Skrillex, Diplo en DJ Snake perfecte voorbeelden door samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld Justin Bieber. Ook Dillon Francis sluit zich met zijn nieuwe samenwerking met Amerikaanse zanger Jake Miller aan bij het rijtje.

Dillon Francis x Jake Miller

Amerikaanse zanger Jake Miller komt uit Florida en heeft met een paar jaar ervaring ook al vier albums om zijn naam staan. Zijn bekendste nummers zijn ‘Dazed And Confused’ en ‘First Flight Home’. De manier van zingen zou je kunnen vergelijken met Justin Bieber.  

LEES OOK: Dillon Francis verliest identiteit op VEVO

In de track wordt gefocust op de zang van Jake Miller. De vaardigheden van Dillon Francis zijn in de track ‘Parade’ ondanks dat niet te missen. Met veel ervaring in het finetunen van vocals en geluiden in tracks klinkt 'Parade' als een goede radioplaat. Hiermee wijkt de dj flink af van wat hij maakt als solo-artiest, namelijk platen die normaal erg electro georiënteerd zijn.

Beeld via Facebook Dillon Francis

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws