Shazam maakt albumtitel en tracklist bekend van The XX

Mark Hofman | 11 november 2016
music

De muziekdienst Shazam is hartstikke makkelijk wanneer je op zoek bent naar dat ene nummer waar je de titel niet van weet. De app doorzoekt door middel van tonen haar gehele database en vind op deze manier jouw track. Alleen dat de applicatie ook albumtitels en tracks meeneemt die nog niet bekend gemaakt zijn, is een functie die wij in ieder geval nog niet kenden! 

Shazam maak albumtitel en tracklis van The XX bekend 

Er was de laatste tijd veel te doen rondom The XX. De Engelse band zou namelijk weer met een nieuw album komen en dat willen fans maar al te graag zien. Toch was er nog geen albumtitel of tracklist bekend, maar gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Of de band het nu wil of niet: Shazam heeft het allemaal voor ons op een rijtje gezet. 

Zoals je ziet krijgt het album hoogstwaarschijnlijk de naam: I See You. Daarbij hoort ook nog eens een 12 track rijke playlist. 

The xx - I See You 
Brave For You
Dangerous
I Dare You
Lips
Naive
On Hold
Performance
Replica
Seasons Run
Say Something Loving
Test Me
A Violent Noise

Album The XX verschijnt in januari

Inmiddels heeft The XX bliksemsnel zelf ook de albumtitel, tracklist én releasedatum naar buiten gebracht: 13 januari 2017. Bovendien zal 'On Hold' de eerste single van het nieuwe album zijn en die kun je hieronder alvast checken.

LEES OOK: ALDA kondigt geheimzinnige Unknown Festival aan 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws