Dit zijn de remixes voor Martin Garrix' In The Name Of Love

Ivo Mollemans | 13 november 2016
music

De hit ‘In The Name Of Love’ van Martin Garrix met zangeres Bebe Rexha is inmiddels drie maanden geleden uitgebracht en staat nog steeds hoog in de hitlijsten. De stijl waarin het nummer gemaakt is, namelijk future bass, is immens populair geworden onder artiesten. Ook het volgende nummer van Martin Garrix wat hij liet horen op zijn Snapchat verhaal en al bij een aantal shows heeft gedraaid is gemaakt in dezelfde stijl.

Remix EP

Bij elke dance hit hoort natuurlijk ook een remix EP. Die van In The Name Of Love staat sinds kort online en daarop zijn remixen te vinden van The Him, Snavs, en DallasK. Het Amsterdamse duo The Him heeft al goede indrukken achtergelaten met hun remixen van Maroon 5 en Rudimental dus de remix die ze voor Martin Garrix hebben gemaakt kan bijna niet tegenvallen. De stijl waarin ze normaal gesproken nummers uitbrengen valt onder deep house en daarbij maken ze veel gebruik van vocalen. Ze laten de vocalen ook bij dit nummer al vroeg doorkomen en dit gaat gepaard met een groovy piano melodie.

LEES OOK: The Chainsmokers komen met lyric video voor nieuwe single

Snavs staat daarentegen juist bekend om zijn harde en energieke trap producties. De afgelopen tijd heeft hij een goede naam weten op te bouwen door verschillende releases op Spinnin’ Records en Musical Freedom. Zijn remix wordt geleid door harde synths, een breakbeat kick en een atmosferisch gevoel. Een excellente combinatie als je het ons vraagt.

Als laatste, maar zeker niet de minste heeft DallasK nog een bijdrage geleverd om de EP af te maken. Hij heeft in het verleden al samengewerkt met Tiësto wat resulteerde in twee heerlijke tracks. De big room stijl waarin zijn vorige nummers zijn gemaakt schijnt wederom door in de remix. Rauwe synths leiden de drop die wordt afgewisseld door een 4/4 beat en een wat slomere trap beat.

De remixes kun je hieronder beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws