Marcus Schossow remixt The Weeknd’s ‘Rockin’

Ivo Mollemans | 19 december 2016
music

Als er een artiest is geweest met een succesvol 2016 dan is het wel zanger The Weeknd. Hij heeft in het verleden al gigantische hits gescoord met ‘I Can’t Feel My Face’ en ‘The Hills’, maar ook dit jaar wist hij zijn tracks weer op de radio te krijgen. Zijn collabs met Daft Punk zijn allebei hoog in de Top 40 terecht gekomen en natuurlijk klinkt ook de rest van het album geweldig.

The Weeknd en dance

Zoals bij de meeste hits worden ook tracks van The Weeknd geremixt. Eerder al kwam Martin Garrix met zijn eigen versie van 'I Can’t Feel My Face' en RL Grime remixte 'The Hills'. Niet lang geleden kwam daar Kygo’s remix van de titeltrack van het nieuwe album ‘Starboy’ ook nog bij. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele remixen die gemaakt zijn door anderen en die lijst blijft maar groeien. Ook Marcus Schossow vond het tijd om een nummer van The Weeknd in een dance-jasje te steken en daarvoor koos hij de track ‘Rockin’, welke ook afkomstig is van het nieuwe album.

LEES OOK: Kaskade kijkt terug op 2016 in nieuwe blogpost

Deep house

Marcus Schossow weet de vocalen van The Weeknd goed te gebruiken in de remix. Het is een diepe track geworden waarin house elementen centraal staan. Hierdoor krijgt het nummer een lekkere groove die het op de dansvloer goed zal doen. Mocht je je ooit hebben afgevraagd hoe tracks van The Weeknd zouden klinken als hij een deep house producer was geweest, dan is hier het antwoord. Check de remix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws