Armin van Buuren werkt met Fernando Garibay en Olaf Blackwood voor ‘I Need You’

Ivo Mollemans | 9 januari 2017
music

Onze eigen Armin van Buuren luidt het goede jaar meteen goed in met een gloednieuwe track genaamd ‘I Need You’. Voor dit nummer heeft hij samengewerkt met de Grammy winnende Fernando Garibay en vocalist Olaf Blackwood. Aan de namen te zien moet deze track wel goed zijn en geloof ons: dat is ie ook!

‘I Need You’

Het nummer begint met rustige piano akkoorden en de vocalen van Olaf Blackwood. Meteen vanaf het begin is te horen dat het hier gaat om iets in de richting van tropical house met een aantal invloeden vanuit pop muziek. Het nummer maakt dan ook geen gebruik van lange build-ups en harde drops, maar gaat langzaam maar zeker over van de intro, naar een energieker stuk om vervolgens weer terug te komen in een break.

LEES OOK: Don Diablo previewt nieuwe track 'Switch'

Natuurlijk is Armin zelf ook blij met hoe het nummer uiteindelijk klinkt:

‘It’s been truly inspiring to work with Fernando Garibay and Olaf Blackwood and to come up with something so musically adventurous. I am very proud of the result and can’t wait to hear what everyone thinks of ‘I Need You’.’

Fernando Garibay

Fernando Garibay is zeker geen kleine naam in de muziekindustrie. In het verleden heeft hij gewerkt voor en met onder andere U2, Britney Spears, Whitney Houston en Lady Gaga. Dit heeft hem veel prijzen opgeleverd en in 2010 kreeg hij zelfs een Grammy Award uitgereikt.

'I Need You' is nu uit via Armin's eigen label Armada Music. Luister het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws