Zo stapte Sander van Doorn in het huwelijksbootje...

Bart Remmers | 9 januari 2017
algemeen

Zo stapte Sander van Doorn in het huwelijksbootje...

DJ Sander van Doorn is op 6 januari in het huwelijksbootje gestapt met zijn manager onder het toeziend oog van familie en vrienden. De ceremonie en de aansluitende festiviteiten vonden plaats op het Spaanse eiland Lanzarote.

Dj trouwt op Lanzarote

De nog prille liefde tussen de twee ontstond ruim een jaar geleden toen Sander van Doorn de zoektocht naar een nieuwe manager startte. Het lot bracht hen samen en al vrij snel sloeg de vonk over.

'Toen ik Marjolein voor de eerste keer ontmoette was ik zeer onder de indruk van haar oogverblindende schoonheid', zegt Sander. 'Toen we samen gingen werken bleek al snel dat ze meer was dan een goede manager en een mooie vrouw; dit is iemand waarmee ik de rest van m’n leven wil spenderen, dacht ik bij mezelf. Ik besloot haar ten huwelijk te vragen tijdens het toeren in Italië, en ze zei ja!'

Nieuw album Sander van Doorn dit jaar

2017 belooft voor Sander van Doorn een groots jaar te worden. Naast zijn huwelijk brengt hij komend voorjaar voor het eerst in zes jaar weer een album, de opvolger van 'Eleve11' uit 2011. Check als voorproefje nog een keertje Sander zijn set op het afgelopen ADE.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws