Snoop Dogg te horen op Armada Records

Ivo Mollemans | 16 januari 2017
music

In oktober 2016 kwam er plotseling een nummer online via Kontor.TV. Het nummer met de naam ‘Blow’ is gemaakt door Jacky Greco en hij heeft hiervoor samengewerkt met Snoop Dogg, Arlissa, en Jakk City. Toen het nummer uitkwam was er een hoop te doen rondom de track omdat het bijna exact hetzelfde klinkt als de hit ‘Cold Water’ van Major Lazer en Justin Bieber. Nu, bijna drie maanden later, is ‘Blow’ nogmaals uitgekomen, maar deze keer via Armada Records.

LEES OOK: Tiësto brengt ‘On My Way’ uit

Jacky Greco – Blow ft. Snoop Dogg, Arlissa & Jakk City

Armada is het platenlabel van Armin van Buuren en kent verschillende dochtermaatschappijen voor verschillende muziekgenres. ‘Blow’ is uitgekomen via het hoofdlabel van Armada en het nummer staat daar niet mis. Het heeft de formule en opbouw van een pop nummer met een ietwat zomers tintje. De artiesten die het nummer hebben gemaakt zijn allemaal bekend met dit soort muziek en zelfs voor Snoop is dance geen onbekend genre.

Het is overigens dezelfde versie als degene die uitkwam via Kontor.TV en net zoals toen is de stem van Snoop weer lekker herkenbaar te horen op het nummer. Waarom het zolang duurde voordat het nummer uitkwam via Armada blijft een raadsel. De meeste mensen zijn echter verbaasder over de verschijning van Snoop Dogg op Armada.

Check de video van ‘Blow’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws