Prok & Fitch droppen hun Wailer EP via Relief 

Mark Hofman | 2 februari 2017
music

Prok & Fitch zitten in een heerlijke flow. Hun shows verkopen als een malle, de samenwerkingen gaat top en met hun track 'Sheeple' stond het duo maar liefst 10 weken op 1 in de Beatport Top 100. Om op dat succes voort te bouwen komen Prok & Fitch met de Wailer EP aanzetten. En dat succes voortzetten gaat op deze manier wel lukken. 

Prok & Fitch droppen Wailer EP 

Een succesplaat als 'Sheeple' is natuurlijk lekker, maar hoe ga je verder nadat je 10 weken lang op 1 stond in de Beatport Top 100? Nou, gewoon door een heerlijke EP te droppen. Prok & Fitch lanceren hun Wailer EP via Relief en het is één en al genieten. 

De EP bestaat uit twee tracks, 'Minder' en 'Wailer', en is nu te streamen via Soundcloud. Beide tracks zijn makkelijk in het hokje van Tech House te plaatsen en weten de dansvloer geheid te vullen. 'Minder' is gemaakt met vocals van Dajae en weet een heerlijke groove te brengen. Deze wordt overigens versterkt door het hevige gebruik van percussie en een gigantische breakdown. 

'Wailer' is de titeltrack van de EP en brengt toch een iets donkerder nummer naar buiten. Met leipe vocals en harde synths weet de track een intense sfeer te creëren. 

Check de EP hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws