Lindstrom en Prins Thomas komen met toffe remix 

Mark Hofman | 23 februari 2017
music

De Indieband Ten Fé heeft onlangs het album Hit The Light uitgebracht. Op dat album staat het nummer 'Twist In Your Arms': een nummer wat Lindstrom en Prins Thomas maar al te graag onderhanden nemen. Dit is wat de twee producers exact gedaan hebben en ze releasen nu een remix van de track. 

Lindstrom en Prins Thomas met 'Twist In Your Arms' remix 

De rework van Lindstrom en Prins Thomas van 'Twist In Your Arms' krijgt een beetje een emotionele vibe mee. Dit komt doordat de chords qua progression een beetje geboost en verplaatst zijn. Daarbij is de bekende sound van beide producers terug te horen in de track en ook dit zorgt voor een hele andere vibe als het origineel. 

Ten Fé, die het origineel uitbracht, weet nog goed wat de eerste reactie was. 

'It was at one of our office parties. Our manager put it on and we didn't know what it was at first, but then everybody started dancing. As the realization dawned on us, it was incredible... wicked vibe and guaranteed disco party-starter!'

De versie van Lindstrom en Prins Thomas zal op het remixalbum van Hit The Light komen te staan. Hierop zijn ook remixes te vinden van UNKLE, Ewan Pearson en Roman Flügel. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws