The Chainsmokers komen met 'The One'

Mark Hofman | 29 maart 2017
music

De hype rondom het aankomende album van The Chainsmokers wordt met de dag groter. De twee hebben kort geleden het album aangekondigd en lijken nu steeds meer weg te geven. Deze week lanceert het duo de track 'The One' die, je raadt het al, ook op Memories...Do Not Open te vinden is. 

The Chainsmokers komen met 'The One'

The Chainsmokers hebben een unieke sound, maar stappen daar met 'The One' toch echt even vanaf. Iets wat veel fans zonder enige twijfel zullen gaan waarderen. Net als bij hits 'Closer' en 'Paris' neemt Drew Taggart de vocals op zich, welke ook hier weer gecombineerd wordt door een onbekende vrouwelijke stem. Toch is de track compleet anders. 

Het duo gaat weg van hun bijzonder aanwezige dancesound en pakt het dit keer lekker rustig aan. Een rustige piano vult de stem van Drew perfect aan en de rustige soundeffects weten die nog beter naar voren te brengen. Uiteindelijk komen de diepe basses en harde kicks in het spel en wordt de plaat wat steviger, maar niet zoals we van het duo gewend zijn. Het is een frisse wind in het huidige succes van The Chainsmokers en als dit de diversiteit is wat het album Memories...Do Not Open gaat brengen, dan kijken we bijzonder uit naar de release. Al deden we dat stiekem al een beetje. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws