Flume's nieuwe track 'Hyperreal' is nu te streamen 

Mark Hofman | 6 mei 2017
music

Voor sowieso één artiest is het jaar 2017 fenomenaal te noemen. Flume trapte het jaar af met één van de grootste momenten uit zijn carrieré: het winnen van een Grammy voor zijn album Skin. In de maand daarop gooide hij een uitbreiding van het album naar buiten in de vorm van een EP. Ook dropte hij de afgelopen maand een remixalbum van Skin. Rustig aan doen zit er voor de Australiër overigens niet in. Hij dropt namelijk zijn nieuwe track 'Hyperreal'. 

Flume's nieuwe track beschikbaar op Spotify 

Flume heeft zijn nieuwe track 'Hyperreal' gelanceerd en die is nu te streamen. De track diende eerder al als bonustrack op de vinyleditie van zijn album Skin. Maar nu is het voor iedereen beschikbaar. 'Hyperreal' is overigens geen solo-track, maar is gemaakt met Kucka. Op het album waren twee andere collabs te vinden tussen beide artiesten. 

'Hyperreal' is een mengelmoesje van een houseritme, sultry vocals, gelijktonige breaks en sensationele energieke sound. Hiermee weet Flume wederom te bewijzen dat hij een keiharde producer is en alle aspecten van de dance onder de knie heeft. 

Check de track hieronder en laat ons weten wat je er van vindt. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws