W&W kondigt twee nieuw tracks aan

Ivo Mollemans | 7 juli 2017
music

Electro house duo W&W heeft een wereldwijde fanbase vergaard met hun tracks en optredens, maar het begon voor het niet bij de electro house. Hun wortels liggen ergens in de trance en omdat ze nog steeds van die muziekstijl houden besloten ze om de act ‘NWYR’ in het leven te roepen. Het zijn dezelfde twee gasten achter de dj booth, alleen onder de naam NWYR draaien ze trance en andere dingen die ze als W&W niet zouden kunnen draaien.

Nieuwe muziek van W&W is onderweg

Dat ze dit project serieus nemen werd wel duidelijk door het feit dat het debuut van NWYR gemaakt werd op Ultra Miami. In die set draaiden ze 15 nieuwe ID’s en de reacties waren overweldigend positief. Dat motiveerde ze dusdanig om ook in de studio nog harder aan het werk te gaan. Het resultaat daarvan is dat er deze week twee nieuwe singles uit zullen komen van de heren.

LEES OOK: Kevin Saunderson steekt klassieker in nieuw jasje 

Een daarvan zal uitkomen onder de naam W&W en de ander als NWYR. Welke singles het zijn is nog niet bekend, maar op het internet gaan hier en daar al wat dingetjes rond over eventuele nieuwe singles. Een nummer dat wel eens van hen zou kunnen zijn staat nu bekend als ‘Dragon’ dus wie weet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws