Heldeep Records komt met DJ Tools EP Part 6

Ivo Mollemans | 14 december 2017
music

Beeld via Spinnin' Records.

Oliver Heldens weet wel van aanpakken. Hij draait onder twee aliassen en daarnaast runt hij ook nog zijn eigen platenlabel Heldeep Records waarmee hij oud en nieuw talent een plek geeft om hun platen aan de man te brengen.

Heldeep DJ Tools EP Part 6 is een knaller

Vanzelfsprekend zijn het vrijwel alleen maar housetracks, maar dat maakt niet uit aangezien het stuk voor stuk vette platen zijn. Van deep house tot bass house: het kan allemaal en de nieuwe DJ Tools EP laat de diversiteit van het label opnieuw horen. Het is alweer de zesde keer dat er een DJ Tools EP verschijnt en ook deze keer staan er een aantal pareltjes op.

LEES OOK: Marshmello introduceert zijn familie in nieuwe videoclip

Tom & Jame, Roger Horton en Syskey hebben alle drie een eigen track op de EP en ook alle drie een eigen stijl. Zo kiezen Tom & Jame er voor om een dikke drop toe te voegen die je aandacht gewoon móet hebben terwijl Roger Horton’s track juist een hele diepe vibe heeft zonder dat er energie verloren gaat. Syskey gaat echter nog iets dieper en daardoor krijgt de EP een bewegende sfeer van festivalknaller tot harde g-house track.

Check de Heldeep DJ Tools EP hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws