Future is here: Don Diablo brengt tweede album uit

Bart Remmers | 9 februari 2018
music

Dj werkt samen met flinke lijst aan gastmuzikanten

Don Diablo brengt vandaag zijn tweede album ‘Future’ uit. De producer en dj heeft een aantal jaar genomen voor de creatie van het album.

‘Future’ is voor Don Diablo de samenkomst van zijn persoonlijke ervaringen en creativiteit. De zestien nummers op het album zijn zonder twijfel een versterking van zijn reputatie als een van de meest innovatieve producers van het moment.  

Zestien nummers met eigen verhaal 

Over het album vertelt Don: ‘De laatste paar jaar waren voor mij een reis op allerlei niveaus. Ik moest op een persoonlijk niveau heruitvinden, en heb mijzelf herondekt als artiest in dit proces. Ik heb nooit gedacht dat ik zou eindigen waar ik nu ben, maar tijdens deze reis heb ik vele dingen geleerd en meegemaakt die ik (onbewust) heb gebruikt tijdens het werken aan dit album.'

'FUTURE bevat zestien nummers die allemaal hun eigen verhaal vertellen, zowel muzikaal als tekstueel. Ik wilde dat dit een motiverend album zou worden, dat ook vernieuwend zou zijn op een productioneel level. Van Future House tot Future Pop en alles ertussenin', aldus de dj.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws